Upplev sommarnattens magi – Naturnatten 5 juni vid Krankesjön

Guider visar och berättar om fåglar, fladdermöss och insekter. Vi kan höra musik på didjeridus tillverkade av naturmaterial och lyssna till berättare. Vi strövar runt i skymningen eller samlas kring brasan.

Aktiviteterna vid Silvåkratornet startar omkring kl. 20 i fullt dagsljus och pågår även sedan mörkret fallit. Gratis buss från Lund går från Västra Stationstorget 19.00 och 20.30, och tillbaka från Silvåkratornet 23.00 och 00.30. Bussen stannar vid hållplatserna Jupitergatan, Gastelyckan Östra, Dalby busstation och Torna Hällestad torget.

Ingen kostnad, ingen föranmälan! Varma kläder, något att äta och en ficklampa kan vara bra att ta med.

Lunds Naturskyddsförening arrangerar detta tillsammans med naturskyddsföreningarna i Staffanstorp och Lomma/Bjärred.