Välkomna till Naturnatten!

I år har vi valt att fira Naturnatten 5 juni på Nöbbelövs mosse i Lunds nordvästra utkant. Vi bjuder på blomstervandring på Gunnesboängen, guidade turer med flera kunniga fågelguider (ta med kikare!), håvning efter småkryp i dammen, fladdermusspaning, tipspromenad… Vi tänder elden och du kan ta med något att grilla. Naturkunnige Åke Egevad hjälper dig att tälja vasspipor och andra musikinstrument av naturens eget material. Det finns aktiviteter för alla åldrar!

Programmet börjar kl 18 och vi håller på så länge ljuset medger. Tidsschema för kvällens aktiviteter finns här: Naturnatten 2016-06-05 program.  Man kommer och går när man vill. Alla är välkomna och det kostar inget.

Cykel är ett bra sätt att ta sig till Nöbbelövs mosse (parkeringsplatser för bil är det ont om i närheten). Stadsbusslinje 4 stannar vid Gunnesbo gård bara något hundratal meter från ingången till naturreservatet.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *