Mycket på gång i LNF

Nu är det en fantastisk tid att ge sig ut och njuta av naturen. LNF ordnar utflykt till Billebjär söndag 7 maj, till Risen utanför Genarp söndag 21 maj och till Önneslövs fälad söndag 2 juli. Den som vill göra en handfast insats kan delta i förslåtter i Sularpskärret torsdag 1 juni och röjning i Kaninlandet, Torna Hällestad, söndag 11 juni. Under Naturnatten, kvällen 5 juni (dagen före nationaldagen), har vi aktiviteter för hela familjen på Nöbbelövs mosse. Läs mer i LNFs programblad under fliken ”Program”.

Dessutom vill i puffa för hållbarhetsfestivalen vecka 20, där LNF deltar i Cykeldagen på Stortorget lördag 20 maj. Och mer om cyklingens alla goda sidor kan man höra på Stadsbiblioteket tisdag 16 maj klockan 18, då LNFs ordförande Tomas Björnsson talar om att cykla på semestern.

Uppdaterad information läggs ut efter hand på vår Facebook-sida.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *