Titta in i mossornas värld, söndag 7 oktober

Mossor finns nästan alltid omkring dig, i staden och i skogen. De är så vanliga att vi inte tänker på dem, men det finns ett otal olika arter och de kan se väldigt olika ut om man tittar noga. Staffan Nilsson guidar och visar prov på mossornas fascinerande värld. Samling vid busshållplatsen Dalbybadet klockan 10.26 när buss 159 kommer från Lund (går från Lund C klockan 10.00). Vandringen går i området Rökepipan i Dalby, och inkluderar fikapaus. Ta gärna med förstoringsglas eller lupp. Buss tillbaka till Lund (linje 160) går från Dalby busstation 16 minuter över varje hel timme, eller linje 159 från Dalbybadet klockan 13.26.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.