Vandring i bokskogen söndag 14 oktober

När höstens färger börjar glöda i bokskogen ger vi oss ut på vandring mellan Holmeja och Torup under ledning av geologen Joachim Regnéll och landskapsvetaren Nils Wallin. De berättar om landskapets historia och hur människorna före oss har lämnat spår i naturen. Vi följer Skåneleden från Holmeja cirka fem kilometer till Torup, med en fikapaus på vägen. I Torup finns möjligheter för den som vill att förlänga vandringen på egen hand längs någon av de många vandringsslingorna, eller att besöka restaurangen i det gamla stallet, eller Statarmuséet.

Vi åker med buss 165 från Lund C klockan 9.40 och börjar vandringen vid hållplats Holmeja väg 108 klockan 10.06. Från Torup går buss 148 till Malmö klockan 13.30, 14.30, 15.30 och 16.30.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.