Klimatfrågan inför valet. Föredrag och politiskt samtal 18 juni

Professor Kevin Anderson talar om var klimatforskningen står i dag och vad det innebär för politiker, samhälle och privatpersoner (på engelska). Föredraget följs av en frågestund och samtal med politiker från de största partierna i Lund (på svenska). Klockan 15 – 17, LUX, Helgonavägen 3 i Lund.

Kevin Anderson kommer under midsommarveckan att cykla från Malmö och Lund till Göteborg och träffa flera kommuner längs vägen. Han är professor i energi och klimatförändringar vid University of Manchester samt biträdande chef vid det internationellt erkända Tyndall Centre for Climate Change Research. Han är en av Storbritanniens mest erkända och uppmärksammade klimatforskare och har lång erfarenhet av att kommunicera klimatvetenskap till beslutsfattare, näringsliv, civila samhället och media.

Läs mer på Klimatfrågan_LUX_föredrag och debatt_2018-06-18_kl_15-17

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.