Klädbytardag 6 april

Naturskyddsföreningar över hela Sverige ordnar klädbytardagar lördag 6 april. En klädbytardag är en rolig, social och helt gratis aktivitet som ger konkret miljönytta. De plagg som man har tröttnat på eller som inte längre passar blir nya och roliga för någon annan. Livet på kläderna förlängs och vi bidrar till en bättre miljö. I Lund blir det klädbyten på Mötesplatsen vid Klostergårdens bibliotek. Klockan 10.00-12.00 kan du lämna in upp till 10 hela och rena plagg och 13.00-14.30 kan du hämta ut lika många igen, även barnkläder. Se https://www.facebook.com/events/317941415590516/

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.