Cykel på tåg – tips inför cykelsemestern

Cykla långt och ta tåget hem. Eller ta cyklarna på tåget till ditt favoritmål och cykla omkring där. Det är lätt att ta sig till Skåne, Västergötland eller andra landsändar med mycket att titta på, en fantastisk natur och gott om mat- och fikaställen.

I de flesta län kan man ta med sin cykel på de regionala tågen. På så sätt kan man åka med sin cykel till många stationer i Sverige. Lunds Naturskyddsförening har gjort en skrift om detta med en järnvägskarta som visar var man ta med sin cykel och hur tät tågtrafiken är på dessa sträckor.

Läs mer på: Cykel på tåg

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.