NCC-ärendet fortsätter

Ärendet med NCCs ansökan till fortsatt stentäkt vid Skrylle fortsätter. Mark- och miljööverdomstolen beslutade i vintras att neka företaget tillstånd att utöka stenbrottet, på grund av de skador på miljön och de störningar för omgivningen som påtalats. Företaget har överklagat domen. LNF har nu i sin tur yttrat sig över NCCs överklagande, och yrkar att Mark- och miljööverdomstolens dom fastställs. Enligt LNF har nästan inga nya fakta eller välunderbyggda åtagandet tillkommit i NCCs överklagande, och de få nya uppgifter som framförts har LNF i regel kunnat kritisera och bemöta.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.