Höstprogrammet 2022

Nu finns LNF program för hösten 2022 att läsa på nätet. Programmet innehåller bland annat info om det som ordnas på Stadsbiblioteket (sju föreläsningar och en debatt), och om de tretton andra arrangemangen som handlar om allt från fågelar till en fikacykling.
I höstens program finns också resultatet av vår valenkät. Den som vill ha fler exemplar av programskriften för att dela ut till intresserade vänner och bekanta är välkommen att höra av sig till någon i styrelsen.
LNF:s program för hösten 2022 är under tryckning och kommer att skickas hem till medlemmarna under vecka 35.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.